Om oss

Hej och varmt välkommen till Bästblombud.se! Vi är två tjejer som driver denna sida och har som mål att ge dig den bästa möjliga guiden för blombud online. Med lika mycket fokus på det redaktionella innehållet som på det tekniska bakom att bygga en bra hemsida, hoppas vi att du ska gilla och uppskatta BästBlombud.se lika mycket som oss! Väl mött!

Skribent

Elin Johansson
Stort intresse för blommor, inredning och entreprenörskap. Skolad sedan barnsben på lantstället av mormor som var trädgårdsmästare till yrket, men tycker mig ändå inte ha fått gröna fingrar ännu! Älskar att skriva och prova nya saker. Är en sucker för riktigt bra kaffe! Född och uppvuxen i Uppsala men bor numera i Stockholm. Skriver och ansvarar för alla texter och bilder här på BästBlombud.se.

Programmerare

Johanna Engström
Datorer och kodning är min grej! Född och uppvuxen i Karlstad men numera boende i Kungliga hufvudstaden. Gillar utöver allt det senaste inom tekning även att sippa på en Frozen Margarita i goda vänners lag. Äter alltför många kanelbullar och har som mål att en dag ha en egen hundkennel! Ansvarar för all kodning och teknisk drift här på BästBlomud.se.

Har du några frågor eller några tips är du alltid välkommen att höra av dig på mejl! Vi svarar på allt 😊